Новини


Хайп комюникейшънНовини • Андрей Макаревич от „Машина времени“ пристига в Кранево за джаз фестивал

Андрей Макаревич от „Машина времени“ пристига в Кранево за джаз фестивал

От 7 до 14 септември в Кранево ще се проведе Международния джаз фестивал Jazz CAMP. Многобройните събития, съпътстващи фестивала, ще се състоят в комплекс Aqualife и на първа линия на плажа във First Line Restaurant & Bar, Кранево, за да обещаят една музикална седмица под лазурното небе.

Програмата включва легендарни музиканти, сред които:

Луи Остин - пълноправен член на «Rat Pack» - партито на Франк Синатра.

Therr Maitz - най-популярната руска група, ръководена от Антон Беляев, победителят от шоуто "The Voice".

Jazz Duo - може би най-чувственият дует, завладяващ всички руски музикални фестивали.

Идолът на много поколения - Андрей Макаревич и неговата фантастична "Jazz трансформация".

Началото на фестивала ще бъде поставено от Юлия Коган, а след всеки концерт ще има фантастични After партита със звездата на клубната музика - DJ Кефир.

Последният акорд ще бъде поставен с акустичен концерт на Jazzamor. Известният немски дует е любим на музикалните критици със своето "отлично представяне и деликатна, чувствена и откровенa музика." След тях гостите ще посрещнат изгрева с горещо Jazzy House party.

Jazz CAMP е повече от фестивал. Програмата включва йога под шепота на вълните, морски круиз с участниците на фестивала, уроци по танци върху копринения пясък, вкусни кулинарни майсторски класове, както и спортен комплекс с обордуване за всеки вкус.

Най-топлият Festival – Jazz CAMP, очаква своите гости от 7-ми до 14-ти септември в комплекс Aqualife, Кранево, България!

Повече подробности на http://www.jazzcamp.ru

Билети в мрежата на Eventim.


търси
Категории
Архиви