Новини


Хайп комюникейшънНовини • Декатлон открива първия си магазин във Варна

Декатлон открива първия си магазин във Варна

Най-големият спортен магазин в България отваря врати във Варна на 26.6.2014 г. в 10:00 ч. на бул. Владислав Варненчик 268. 

Разположен на над 2000 кв. м. търговска площ, магазинът ще предлага стоки за над 60 вида спорт с минимум 2 години гаранция за всеки продукт, на изключително достъпни цени и с възможност за тестване, връщане и замяна.

Варна, 24. юни 2014 г.Френската верига за спортни стоки Декатлон стъпва за първи път извън пределите на София, откривайки първия си обект на морето –на 26.6.2014 г. в 10:00 ч. на бул. Владислав Варненчик 268 във Варна. Философията на Декатлон, от създаването на компанията до днес, е да направи спорта достъпен за възможно най-голям брой хора и това е отразено във всеки магазин на марката. За откриването на първия си обект във Варна веригата се отказва от планираната пресконференция, като вместо това дарява средствата за пострадалите от бедствието в кв. Аспарухово.
Магазинът разполага с над 2000 м. търговска площ и огромно разнообразие от спортни стоки за над 60 вида спорт - както за запалените спортисти, така и за любителите. Предлаганите продукти са високотехнологични и на изключително достъпни цени. Това е възможно, тъй като марките и продуктите са част от изцяло вътрешен процес на  разработване, тестване и производство, чрез който не се трупат излишни разходи за крайния клиент. Така цените в Декатлон не са промоционални, а ниски целогодишно. Всеки продукт, предлаган в Декатлон, има 2 години гаранция, без значение от цената. Допълнително, всеки закупен артикул може да бъде върнат в рамките на 30 дни само срещу касова бележка.

Откритите работни места в Декатлон Варна са 22, като всички са заети от активни хора на възраст от 18 до 33 години, които се вълнуват и интересуват от различни спортове. По този начин всеки от тях има възможност да развива както професионалните си качества, така и интереса и любовта към спорта.  
На национално ниво плановете на веригата включват развитие на магазинната мрежа в най-големите градове в България през следващите 3-4 години. След Варна се очаква експанзията да продължи към Пловдив и Бургас, както и в София, където вече функционират първите два магазина на веригата в България. В бъдеще компанията планира и разработването на онлайн магазин.

ДЕКАТЛОН е френска верига магазини, лидер на пазара на спортни стоки, с над 700 магазина в 19 страни по цял свят. Фирмата предлага всичко за всеки спортуващ – от начинаещия до професионалиста – екипировка, аксесоари и поддръжка за над 60 вида спорт. През 1986 г. фирмата обособява 20 собствени марки за спортни стоки, 8 марки за компоненти и лаборатория за проучване и развитие, както и собствена логистична мрежа. От 2008 г. е част от мрежата ОXYLANE, която обединява всички звена в производствения цикъл, а общият брой служители надхвърля 55 000.


търси
Категории
Архиви