Новини


Хайп комюникейшънНовини • Фестивалът „Златна роза“ с 32-ро издание през октомври

Фестивалът „Златна роза“ с 32-ро издание през октомври

32-ото издание на фестивалa на българския игрален филм „Златна роза“ ще се проведе във Варна от 11 до 17 октомври 2014г. във ФК.

Той ще представи най-доброто от българските кинематографични творби, създадени през последните две години. За творците вече е отворена процедурата по кандидатстване за включване в конкурсната програма в категориите пълнометражен и късометражен български игрален филм, създаден в периода 01 август 2012 г. - 31 юли 2014 г. или времето изминало от предходното издание на фестивала, състояло се през 2012г.

Фестивалът на българския игрален филм „Златна роза" се организира от Изпълнителна агенция „Национален филмов център" съвместно с Министерството на културата, Община Варна, Артин вижън, в партньорство с Българската национална телевизия и Българска национална филмотека и домакинството на Фестивален и конгресен център.

Тази година организаторите обещават освен с огромна доза българско кино, фестивалът да посрещне своите почитатели и с интересна съпътстваща програма и много изненади.
Пълната програма на филмите от панорамата и тези, селектирани в конкурсната програма, ще бъде оповестена през септември.

За повече информация:

Виолина Данчева | Пресцентър „Златна роза“ | 0882 96 90 90


търси
Категории
Архиви