Новини


Хайп комюникейшънНовини • Разбира ли варненката от булчинска мода?

Разбира ли варненката от булчинска мода?

Биляна Гунчева е един от най-обичаните сватбени консултанти във Варна.

Творенията на нейната агенция Element палят въображението на всяка бъдеща младоженка с оригиналния си подход и зашеметяващи резултати. Днес говорим с Биляна за важността на булчинската рокля и молим да разкаже за най-новите тенденции в този най-важен сватбен елемент

1. Биляна, здравейте. Позната сте на бъдещите младоженки във Варна с изключително стилните и оригинални сватби, които организирате.  Моля кажете ни, като човек, който участва в целия процес по организирането на една сватба - колко важна е роклята за една булка?

 - Роклята винаги е заемала централно място в мечтите на булките и в организацията на цялата сватба. Факт е, че първото нещо, което бъдещите булки предприемат след  предложението за брак от мъжа на живота им е да се впуснат в трескавото търсене на булчинска рокля. Това само по себе си говори  колко важен елемент е тя.  Роклята има важна роля и спомага за създаването на едно изключително елегантно събитие.

2. Във Варна вече могат да се намерят рокли от световните модни подиуми. Наскоро врати отвори магазинът на Justin Alexander. Имаше ли нужда Варна от този магазин  и с какво навлизането на тази марка е полезна за варненските булки?

- Варна и регионът около Варна, предлагат изключително красиви локации за сватбени тържества. Предлагането на красивите и различни рокли на Justin Alexander бе задължително, за да завършат перфектната визия на сватбата. В този смисъл ние, работещите в сватбеният бранш, сме късметлии, съветвайки бъдещите булки.

3. Сигурно все пак имате свои лични предпочитания относно сватбените рокли, кои са вашите модели фаворити?

- На живо успях да видя моделите 9690, 8630 и 8600 на Justin Alexander и това определено са фаворитите ми от последната колекция.

4. А какво търсят булките през 2014? Спазват ли световните модни тенденции или съществуват по-скоро локални вкусове и предпочитания?

- Мога да заевя категорично, че булките на Варна са в крак със световните тенденции. Вече се  предпочитат рокли със затворена горна част, където се разкрива цялата прелест на дантелите. Акцентира се на красиви мини коланчета, брошки, както и на голия гръб.

5. Вашият личен фаворит от колекцията  на JA за 2015?

- С нетърпение очаквам 8737, заради изключително холивудската визия.

Всички останали рокли на Justin Alexander, предлагани във Варна ексклузивно от Aegean Fashion Group, може да видите тук: http://www.aegeanparadise.eu/home.html


търси
Категории
Архиви