HYPE communication е комуникационна агенция, предлагаща цялостно обслужване в областта на PR, Специални събития и Реклама. Нашето кредо е подчинено на разбирането, че трябва да пестим работни часове и ресурси на клиентите си, помагайки им в осъществяването на техните бизнес цели.

Комуникациите не са самоцелен акт, а част от цялостната бизнес концепция на всяка организация. Поставили сме си за основна цел да не допускаме никакъв компромис с качеството на нашата работа и затова граденето на взаимно доверие с нашите клиенти е много важно за нас. Макар и предимно дамски екип, смеем да твърдим, че се стараем прагматизмът и бизнес ориентираното ни поведение да не отстъпва място на емоционалността. Все пак се надяваме да запазим чисто женските си качества на умели комуникатори и интуитивни личности. И нека усмихнатите лица и преобладаващите розови нюанси на този сайт не Ви заблуждават - ние знаем, че правенето на бизнес е сериозно предизвикателство и ще подходим сериозно към Вашия.

Да си добър комуникатор е нещо, което образованието може да ошлайфа, но не и да създаде. Нашите клиенти са изключително успешни хора на бизнеса, които обаче предпочитат да оставят „гласа“ на своите марки в наши ръце. Може би шокиращо ще прозвучи, че за нас креативността застава едва на второ място след професионализма и постоянната самоактуализация. Това не означава, че не сме креативни хора, изпълнени с идеи и постоянно вдъхновение - тъй като това със сигурност е основно качество в нашата професия - а че смятаме артистичността за оправдана, едва когато зад нея стои послание и реален резултат.

Стараем се да разказваме вълнуващи истории, да създаваме живот за продуктите на нашите клиенти и да ги превръщаме в нещо, до което всеки иска да се докосне. За нас нищо не се с случило, ако хората не знаят и не говорят за него. Именно затова избрахме името “HYPE”. Макар понякога свързана с отрицателно възприятие, тази дума означава ефект, провокиран в потребителите да искат неистово нещо, от което може и да нямат реална нужда. И ако в този свят на ограничени ресурси и неумолими пазарни принципи можеш да накараш някой да иска нещо, само защото е очарован от култа към него, то в това виждаме добре свършена работа. Нашият екип е съставен от хора, които искрено се възхищават един от друг, но и проявяват голяма скромност към своята работа. За нас има само една изгряваща звезда и тя е продуктът на клиента.

Виолина Данчева
Виолина Николова
Project Manager

Виолина е пристрастена към общуването и изкуството. Завършва Френската гимназия в град Варна.…

Зорница Кръстева
Зорница Вълева
Project Manager

Зорница е естетът и безкомпромисният организатор в нашия екип. Завършва студио “Графика” в…

Николай Гаванозов
Николай Гаванозов
IT Консултант

Ники е нашият IT консултант, който с времето е доказал не само своя…