Услуги

Опитали сме се в няколко категории да обобщим услугите, които предлагаме. Ако все пак не откривате това, от което имате нужда, а смятате, че е от спектъра на нашите умения и дарби – не се колебайте да ни потърсите. Всяка дейност от света на публичните комуникации е в нашето портфолио или в това на наши доверени партньори.

Връзки с обществеността

Използваме целия арсенал на PR и го комбинираме с експертизата си в други области от спектъра на комуникациите, за да достигнем до правилните за вас публики - потенциални или лоялни клиенти, институции, медии или пък вашите служители.

Виж повече

Реклама

Изготвяне на творческа концепция, бюджетиране, планиране, изпълнение, и анализ на резултатите.

Виж повече

Събития

Събитията са също сред подценяваните инструменти на публичните комуникации, но ние смятаме, че са едни от най-ефективните. Преживяването е много важно за нагласите на публиката спрямо даден продукт или услуга - специалните събития дават точно това. За тях са важни две неща - ясна идея защо ги правим и опит.

Виж повече

Социални мрежи

Facebook и Instagram са не само новите витрини на бизнесите - те са новите общности, където вашият бизнес общува със своите публики - клиенти, медии, служители. Те са мястото, където можете да управлявате вашата репутация и да печелите сърца и симпатии.

Виж повече

Дигитален маркетинг

Дигиталният маркетинг има няколко основни предимства - все още е сравнително евтин, лесно можем да достигнем конкретна целева група и е лесно измерим. Има и лоша новина - не само вие сте се сетили! В интернет вече са повечето ви конкуренти - някои по-успешни от други и когато и да започнете да работите за мястото на своя бизнес в дигитална среда, вече сте малко закъснели.

Виж повече

Контакти

ул. София 1, ет. 2, 9000 Варна, България
Мобилен: 0898 62 63 73

E-mail: violina@hype.bg