Never Lose HYPE

Scroll Down

About Us

HYPE communication е комуникационна агенция, предлагаща цялостно обслужване в областта на PR, Специални събития и Реклама. Нашето кредо е подчинено на разбирането, че трябва да пестим работни часове и ресурси на клиентите си, помагайки им в осъществяването на техните бизнес цели.

Комуникациите не са самоцелен акт, а част от цялостната бизнес концепция на всяка организация. Поставили сме си за основна цел да не допускаме никакъв компромис с качеството на нашата работа и затова граденето на взаимно доверие с нашите клиенти е много важно за нас. Макар и предимно дамски екип, смеем да твърдим, че се стараем прагматизмът и бизнес ориентираното ни поведение да не отстъпва място на емоционалността. Все пак се надяваме да запазим чисто женските си качества на умели комуникатори и интуитивни личности. И нека усмихнатите лица и преобладаващите розови нюанси на този сайт не Ви заблуждават - ние знаем, че правенето на бизнес е сериозно предизвикателство и ще подходим сериозно към Вашия.

Portfolio

Services

Public Relations

Използваме целия арсенал на PR и го комбинираме с експертизата си в други области от спектъра на комуникациите, за да достигнем до правилните за вас публики - потенциални или лоялни клиенти, институции, медии или пък вашите служители.

See More

Contacts

Sofia 1 str., Varna, Bulgaria
Phone: 0898 62 63 73

E-mail: violina@hype.bg